Acest site este cofinanţat din Fondul SocialEuropean prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Despre Noi

You Are Here: Home / Despre Noi

ECOSUNPOWER este o companie tanara care isi desfasoara activitatea in domeniul energiilor regenerabile specializata in proiectarea si montarea de panouri fotovoltaice. Obiectivul companiei este stimularea cresterii consumului energiei electrice din surse regenerabile.  Compania isi propune sa ajute proprietarii de pensiuni si nu numai sa-si micsoreze cheltuielile, genarand astfel costuri mai mici si pentru turistii care apeleaza la serviciile lor.

Environmental icon set in Globe world map. Vector file available.

Obiective:

Compania noastra si-a  propus ca prin activitatea desfasurata sa diminueze poluarea si sa sporeasca  consumul de energie verde prin promovarea intensa a panourilor fotovoltaice ca alteranativa la sursele de curent conventionale. Vom impune prin educatia consumatorilor de energie verde un nou model de educatie ecologica.

Misiune

Misiunea companiei este aceea de a valorifica potentialul solar din regiuni favorizate din acest punct de vedere, pentru a oferi consumatorilor servicii cu valoare superioara, si o trecere la consumul energiei regenerabile in consumului de energie conventionala poluanta.

Consultanță

Servicii gratuite de consultanță în vederea montării panourilor fotovoltaice pentru a reduce costurile folosind energia solară.

Proiectare

Proiectarea sistemului de generare energie electrică folosind energia solară.

Executie si punere in functiune

Montare panouri fotovoltaice, punere în funcțiune și monitorizare producție energie electrică ecologică.

Mentenanta

Lucrări de întreținere și mentenanță.

Service

Atât în perioada de garanție, cât și post-garanție.

6 motive pentru care merită să alegi energia solară:

EcoSunPower Romania
100
Ecologic
80
Economic
100
Practic
0
Poluare
100
Garanție
100
Satisfacție

Partenerii noștri